• Voetbalpret in de herfstvakantie.

  14 jul 2020
 • VOETBALPRET IN DE HERFSTVAKANTIE

  Heb jij het ook zo gemist om lekker samen met je vrienden te voetballen? De zomervakantie is nog niet eens begonnen, maar wij hebben al iets superleuks voor in de herfstvakantie. Kom naar één van de allercoolste voetbalkampen van Nederland en zo kan je mooi jouw voetbaluren inhalen. Op het mooie sportcomplex van SDV Barneveld leer je tijdens de 3-daagse voetbalkamp nog beter voetballen.

  Bij SDV Barneveld worden jouw voetbaldagen waanzinnig leuk. Samen met Clubvoetbaldagen laten we jou 3 dagen voelen hoe het is om de EK voetbalsfeer te beleven. Met de gevarieerde en nieuwe oefeningen ga je gegarandeerd genieten en heb je een super invulling voor de herfstvakantie.

  ALLE (VOETBAL)VRIENDEN ZIJN WELKOM BIJ DIT VOETBALKAMP

  Iedereen (lid of geen lid van SDV Barneveld) van 6 t/m 13 jaar kan aan dit bijzondere 3-daagse voetbalkamp meedoen. Je kunt dus al je vrienden uit de buurt of van school meenemen. Elke avond slaap je gewoon weer thuis.

  DATUM: 19 T/M 21 OKTOBER 2020
  PRIJS: € 115,- ALL-IN

  Dit is wat je ervoor krijgt:
  👕 Compleet voetbaltenue (shirt/broek/sok)
  ⚽ 3 dagen 2x2 uur training per dag
  🍽 3 dagen (gezonde) lunch
  📜 Vaantje / Certificaat
  🙌 Hele dag welkom
  🕺 Dagelijks wisselende animatie
  🏆 Gave voetbalprijzen

  Schrijf je nu in via: https://www.clubvoetbaldagen.nl/inschrijven-sdvbarneveld/

  Er is een SNELLE KANJER ACTIE. Dat houdt in dat als je snel inschrijft de bedrukking van je shirt met naam en rugnummer (t.w.v. € 12,50) gratis is. Tot wanneer die actie loopt is ons niet bekend, dus wees er snel bij!

   

rfwbs-slide